16. studenog 2021.
Suzana Marjanić održala je predavanje o veganskom ekofeminizmu polaznicama/polaznicima Digitalne feminističke škole (Beograd) na poziv  kolegice  Nađe Duhaček;  online izlaganje, 16. studenoga 2021.

Grabrovnica, 24. rujna 2021.
Suzana Marjanić održala je predavanje i radionicu „O pozoju, grabancijašu i potresima – podravske predaje i legende“ učenicima 4. b razreda Osnovne škole Petra Preradovića (Pitomača)  u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića  (Grabrovnica). Događanje je održano u sklopu projekta „Kreativni kovčeg“ čiji je nositelj Centar za kulturu „Drago Britvić“, uz potporu Ministarstva kulture i medija RH.

Zagreb, 14. rujna 2021.
U Galeriji Knjižnice Vladimira Nazora (KGZ),  u sklopu programskog ciklusa Hrvatska mitska baština u (ranome) srednjem vijeku, Lidija Bajuk održala je etnoglazbenu radionicu Bestijarij – Da bi imel perje.
Zagreb, 13. svibnja 2021.
Antonija Zaradija Kiš i Marinka Šimić sudjelovale su u emisiji “Kozmos i etos”, Trećeg programa Hrvatskoga radija u kojoj su govorile o svojoj nedavno objavljenoj studiji Cvijet kreposti ili o naravi ljudskoj kroz narav životinjsku. Studija. Transliteracija. Faksimil. Emisija je emitirana 13. svibnja 2021. u 08:45 sati.

Zagreb, 7. travnja 2021.
Antonija Zaradija Kiš sudjelovala je u emisiji Hrvatskoga radija Uvijek prvi – obrazovanje i znanost i govorila o konjima, o filmu Ratni konj i istoimenoj knjizi Michela Morpurga. Emisija je emitirana 7. travnja 2021. godine u 20.15 sati.

Zagreb, 23. ožujka 2021.
Mirna Mazija (Udruga za zaštitu šišmiša Tragus), Goran Đurđević i Suzana Marjanić sudjelovali su u emisiji Poveznice na Hrvatskom radiju, u uredništvu Irene Plejić Premec, s temom “Kako je biti šišmiš u doba korone?” Emisija je emitirana 23. ožujka 2021. u 13.10 sati.

Zagreb, 8. ožujka 2021.
Na facebook stranici IEF-a pogledajte digitalno izlaganje Zmija – sadejstvo animalističkog i prostornog koda u folklornom modelu sveta  dr. sc. Lidije Delić, više znanstvene suradnice Instituta za književnost i umetnost u BeograduIzlaganje možete pogledati i pristupom na link https://www.youtube.com/watch?v=QRf-ryxUHpQ

Koprivnica, 23. siječnja – 06. veljače 2021.
Suzana Marjanić koncipirala je skupnu izložbu Disimulacija maske koja se održala u AK Galeriji, u Koprivnici, od  23. siječnja do 06. veljače 2021. godine.  Kustosi izložbe su Tanja Špoljar, Bojan Koštić i Suzana Marjanić. Više o izložbi: https://www.facebook.com/events/239059341150092

Zagreb, 22. prosinca, 2020.
On-line izlaganje s radionicom Sveci i njihove životinje / Životinje i njihovi sveci. Od rajskog vrta do betlehemske štalice  koje su na temelju svojih dosadašnjih terenskih istraživanja, u sklopu projekta ANIMAL, osmislile Lidija Bajuk i Zvjezdana Jembrih službeno je objavljeno na stranicama Knjižnice Vladimira Nazora (KGZ).

Zagreb, 11. studenog 2020.
Antonija Zaradija Kiš i Marinka Šimić održale su predavanje Cvijet kreposti u animalistički predodžbama i mudrosnim izrekama  u sklopu mjesečne tribine Društva prijatelja glagoljice Hrvatska glagoljaška baština, u organizaciji  Društva prijatelja glagoljice, Nadbiskupskog pastoralnog intituta i Grada Zagreba.

Križevci, 25. rujna 2020.
Na poziv vizualnoga umjetnika i profesora Saše Živkovića Suzana Marjanić održala je izlaganje „Topoi umjetnosti performansa: osobne mitologije, tendencije i angažman uz vizualnu animalistiku“ Izlaganje se održalo u sklopu festivala Suvremene umjetničke forme SUFFest, 25. rujna 2020. u atriju  Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci.

Zagreb, 24. lipnja 2020.
Suzana Marjanić održala je javno predavanje „Topoi umjetnosti performansa: osobne mitologije, tendencije i angažman uz vizualnu animalistiku“ 24. lipnja 2020. godine u  Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu na poziv predsjednice  Hrvatskoga društva kazališnih kritičara i teatrologa prof. dr. sc. Mire Muhoberac. Suzana Marjanić dala je pregled istraživanja iz svojih knjiga o umjetnosti performansa iz 2014. i 2017. godine. Pritom se posljednji segment predavanja odnosio na vizualnu animalistiku Stevea Bakera s primjenom na lokalnu scenu.

Split, 3. ožujka 2020.
Suzana Marjanić održala je javno predavanje „Topoi umjetnosti performansa: osobne mitologije, tendencije i angažman ili krležijanski iz Dijalektičkog antibarbarusa – ‘protiv tendenciozne fraze, ali za tendenciju u umjetnosti’” 3. ožujka 2020. godine u Splitu u sklopu programa radionica Što je suvremena umjetnost (radionica HS AICA-e i ULUPUH-a Zagreb) i programa radionica Kako pisati o suvremenoj umjetnosti (radionica HS AICA-e), na poziv doc. dr. sc. Silve Kalčić (Odsjek za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta). Posljednji segment predavanja odnosio se na vizualnu animalistiku Stevea Bakera s primjenom na lokalnu scenu.

Zagreb, 26. veljače 2020.
Antonija Zaradija Kiš, Maja Pasarić i Lidija Bajuk 26. veljače 2020. godine održale su javna izlaganja u okviru panela Oslici, uklesci, rezbe: astralno, animalno, sveto. Treći ciklusa programa Hrvatska mitska baština u (ranome) srednjem vijeku (voditeljica Lidija Bajuk) u Matici hrvatskoj u Zagrebu.
Organizatori: Matica hrvatska, Gradski muzej Makarska, IEF, KGZ-Knjižnica Vladimira Nazora
Izlaganja:
– Zaradija Kiš, Antonija. „Animalističke napomene u monografiji ‘Uklesani i urezani simboli na arhitekturi Makarske i njenog rubnog područja’ Marinka Tomasovića“;
– Pasarić, Maja. „Osvrt na prikaze životinja makarskog područja u Tomasovićevoj monografiji“;
– Bajuk, Lidija. „Oslici, uklesci i rezbe, animalistički povezani s hrvatskim nacionalnim cvijetom perunikom“.